Warning: fopen(kuka_napi/ussi_153180733820470): failed to open stream: No such file or directory in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php on line 176

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php on line 176

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php on line 176

Warning: fopen(kuka_napi/ussi_153180733820470): failed to open stream: No such file or directory in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php on line 176

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php on line 188

Warning: rename(kuka_napi/ussi_153180733820470,/home/polykon/bizt/gombazo/adat/online): No such file or directory in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php on line 189

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/szamlalo.php on line 10

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/szamlalo.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/gomba_kezd.php:176) in /home/polykon/public_html/gombazo.hu/php/szamlalo.php on line 54
Gévagombás ropogós
- Látogató gombázó -
.

Gévagombás ropogós

Hűtőben elfekvő gévagombakészlet lepusztításához
Szerző:Admin
2014.12.09 14:01

Hozzávalók:
1 kg burgonya
70 dkg gomba
20 dkg liszt
5-6 gerezd fokhagyma
2 tojás
só, bors
esetleg medvehagyma
olaj a sütéshez
A gombát ledarálom, a krumplit meghámozom és nagylyukú reszelőn lereszelem.

Az összekevert gombát és burgonyát alaposan kinyomkodom, hogy minél kevesebb víz maradjon benne.

Hozzáadom a lisztet, tojást és a fűszereket, majd jól összegyúrom az egészet. Ha medvehagymát is adnék hozzá, akkor azt apróra vágom, illetve ha olajban tartósított medvehagymát használok, úgy két evőkanálnyit keverek hozzá.

Amikor alaposan összekevertem, kis fasírtokat alakítok belőle és bő, forró olajon kisütöm. Enyhén barna színig kell sütni, nem kell megégetni!